About

Jeg kommer ikke fra et hjem med gourmet mad, tvært imod. Min mors kreative evner i køkkenet var ikke noget at prale med så oftest stod menu’en på spagetti og kødsovs, og godt var det ikke. Min mors udgave af kødsovs var bare hakket oksekød med lidt og løg og tomatpuré.

Da jeg flyttede hjemmefra bestod mit køleskab stort set altid kun af  rugbrød og lidt pålæg. Når jeg en sjælden gang fik gang i gryderne var det igen spagetti med dertil hørende hakket oksekød tilsat et glas Dolmio. For at tjekke om spagettien havde fået nok fulgte jeg min fars råd; “tag en spagetti og kast den op på køleskabet. Falder den ned har det ikke fået nok og sidder den fast så er spagettien færdigkogt”….!

Nu er jeg ved at blive voksen og har efterhånden lært at man ikke kan leve af rugbrød og spagetti. Jeg er bestemt ingen mesterkok, men jeg forsøger i ny og næ at servere et anstændigt måltid mad.

Jeg er umiddelbart også en anelse kræsen, og derfor er det ikke altid det mest spændende mad der kommer på bordet. Veninder og kollegaer kalder min kræsenhed mærkelig, mest af alt fordi jeg holder mig langt fra ting bare fordi navnet eller beskrivelsen ikke tiltaler mig.

Så du finder ingen flæskesteg, kød med ben i, lam og indvolde på min blog. Tilgengæld finder du mine oplevelser, min kærlighed til København og helt almindelig hverdagsmad på bloggen.

 

Et svar til About

  1. Hej [Food and Copenhagen]😀

    jeg vil gerne sende dig en invitatin til vores netværk hos http://www.madmedier.dk, men kan ikke lige finde en kontaktmail på din blog.

    Kontakt mig endelig hvis det har interesse!

    /Kristina
    kp@madmedier.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s